fredag 3 juli 2009

Lata dagar!


Som student får jag inga pengar under sommaren så jag måste jobba och även S får jobba i stort sett hela sommaren eftersom arbetet är nytt och han har inte hunnit jobba ihop någon semester ännu. Detta kändes otroligt jobbigt och frustrerande i början av sommaren när alla pratade om semester och semesterplaner. Men nu har jag jobbat ett par veckor men ändå haft tid att åka till stranden nästan varje dag, vi har grillat ofta och suttit ute och njutit av värmen, sommaren, god mat och ett glas kraftigt, rött vin (i alla fall de kvällar vi börjar sent dagen efter).

Sommaren är underbar och kan avnjutas även när man jobbar! Det gäller bara att ta vara på tiden och de långa, ljusa kvällarna! Men eftersom dagarna mest tillbringas ute förblir datorn ofta avstängd, vilket har märkts här på bloggen. Detta får ni dock stå ut med så länge det varma sommarvädret håller i sig!

Regn är visst på gång, men jag hoppas att det bara är en kort period så att rutinen med strandförmiddag/eftermiddag med en bra bok i handen, sommarpratare i Mp3:n och melon och jordgubbar i kylväskan kan återupptas.

Ha en underbar sommar!

Inga kommentarer: