torsdag 20 augusti 2009

Flytt på gång!

Nu är det bestämt och påskrivet - vi ska flytta!

Vi blir kvar i samma stad och vi fortsätter hyra, men det blir lite större och lite lugnare område och med en stor inglasad balkong! Lägenheten är väldigt ljus och kommer bli fräsch och personlig eftersom vi får tapetsera om i alla rum!

Att välja tapeter har varit dagens projekt. Jag och min man var överens om att ha ljusa och enkla tapeter. Till hallen blev det en vit tapet med ljusa, smala ränder i en silvrig nyans med mycket lyster, svårt att förklara och ingen bild gör den rättvis... men den var ljus och livfull.

Till köket valde vi en mönstrad tapet med ett blommönster. Bilden nedan är lite mörkare nyans än den vi valde:

Borosan 09/10 7818

Ena rummet ska vi använda som arbetsrum/läsrum och där valde vi den här tapeten:

Borosan 09/10 7802

Till sovrummet och vardagsrummet valde vi ljusa tapeter med ett svagt mönster i, de gör sig inte så bra på bild men här har man gjort ett försök:

Borosan 09/10 7801

Vi ser verkligen fram emot flytten men det dröjer till första november. Fram till dess ska jag planera, skissa på möblering, tänka på färgsättning och textilier och vilka nya möbler som behövs! Det arbetet är nästan roligare än när man väl sätter igång, för då blir det så rörigt och det tar tid innan man ser helheten.

2 kommentarer:

Johanna sa...

Grattis!!! Va kul att ni får omtapetserat!! Visst hade de lite roliga tapeter i år? Vet vilken du menar i hallen, den blir fin. och jag tänkte nästan att ni skulle fastna för den med "hundkex" på ;) Ha de bra!! /syss

CreativeActivity - Sandra sa...

Åh, stort grattis till nya lägenheten!
Det är så förbaskat kul att flytta. Man får rensat ordentligt och allt känns så nytt och fräscht. Det blir extra kul att greja med inredningen....och som du säger, planeringen är bäst! :)

Ha det fint!