söndag 19 september 2010

Bakhelg!

Idag bakade jag dessa goda kladdkakor. Lätt, snabbt och jättegott! Receptet finns på DagensMuffin.
Nedan kommer ett tips på saftiga, goda och lättlagade glutenfria matmuffins. Problemet med glutenfritt är ju att det lätt blir mjöligt, torrt och tråkig smak. I dessa muffins finns inte ett spår av någotdera. Perfekt som lättlunch, i picknickkorgen eller som tillbehör till en soppa! Lätt att variera också: fetaost och oliver, salladskyckling och basilika, parmesanost och tomat... ... ... 

Receptet hittar du på GlutenfriMat.se. Om du är glutenallergiker (eller ska ha en glutenallergiker på besök), passa på att titta på de andra recepten på hemsidan. Allt vi har provat har varit väldigt gott!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Vilka otroligt goa bilder:)
Jag som sitter vid datorn och är vrålhungrig;)

Kram, Annaleena

[ c o y o t e ] sa...

Hej!

Mums vad gott!!
Nu blir jag sugen på att baka imorron igen..
Matiga muffins är inte fel.. Till salladen el soppan..

Härlig blogg du har..

Kram Mia

himlaverket sa...

Oj, nu blev man ju sugen på att baka smarriga muffins...

Bland blommiga kaffekoppar och udda pinnstolar... sa...

Det ska jag absolut prova då jag har gluten själv, såg supergoda ut =)

KRAM