fredag 30 januari 2009

Matt av mattor!

Bild: IKEA

Vår lilla 14-tums TV ska nu uppgraderas mot en 37-tums plasma-TV! Till den köper vi till Liatorps TV-möbel. (Bokhyllorna samt ett vitrinskåp i samma serie har vi redan) Fast TV-möbeln såg inte alls så stor ut på bilden och i IKEA-butiken som den gör hemma i vår lägenhet... Men förhoppningsvis blir det bättre när allt är på plats för nu står den provisoriskt mitt i rummet. 

När man har nya saker ser det gamla så pinsamt tråkigt ut, vår vardagsrumsmatta till exempel, ganska mörk, omodern och med fläckar som inte går bort. Tittade på Room Service Home och hittade dessa mattor som jag blev alldeles matt av:)
Ganska dyra ($96 resp $198) men jag kanske kan hitta något liknande. Den översta skulle passa perfekt i vårt vardagsrum. Men sen ska man ju få godkänt av Han som står för inkomsterna... och det kanske är lite för mycket rosa för hans smak.

Ha en trevlig helg!

2 kommentarer:

Rosa Hemmet sa...

Tjopp! Snygg Tvbänk det där, har kollat på någon liknande med lite rakare stuk som täckte hela vägen. de sväljer mycket saker :) Mattorna var ljuvliga. Kolla in tradera, de brukar ha supersnygga mattor på auktion!

SOFIE sa...

Finfin tv-bänk! Den randiga mattan var sååå fin :-)

Trevlig Helg!
Kram Sofie