lördag 17 januari 2009

På jakt efter en lampa!En viss person i samma hushåll som jag klagar på att jag glömmer släcka skrivbordslampan och eftersom det inte är en energilampa stör det honom. Lampan i fråga är omodern och ful så jag börjar villigt leta efter en ny! Efter att jag tittat runt på nätet en stund fastnar jag för dessa:

1. Rossy från EM.
2. Poros från Bolagret.
3. Baskis från IKEA.
4. Ancona från Markslöjd.

Det föll sig inte bättre än att vi åkte till IKEA för att köpa stearinljus. Då hittade jag en lampa som jag inte fastnade för när jag såg den på nätet, men där, på IKEA, insåg jag att den blir perfekt för mitt skrivbord. Jag tog en bild på lampan, men här inser jag min begränsning för i verkligheten är den ljusare och mer kromfärgad.

Bild: Victoria

Jag köpte också en kudde som jag ofta tittat på men varit lite tveksam till om jag gillar den eller ej. Men idag när jag såg den kände jag: VILL HA! Konstigt hur känslan för mönstret och mönsterkombinationen växt fram, för nu älskar jag kudden! Och den passar otroligt bra i soffan, eller hur!?


Bilder: Victoria

Från början skulle vi bara ha stearinljus på IKEA men vi kom hem med en lampa, ett tvättställ, en kudde, blommor och krukor. Men inga stearinljus...

4 kommentarer:

KakelpAnna sa...

Haha, känner igen mig i det där. Åkte till ICA här i veckan enkom för att köpa deo... Kom hem med fulla kassar, men ingen deo. =)

Fint med kudden i soffan, och lampan var jättefin!

Och, hälsa Stefan grattis till jobbet! Glömde det sist.

Kram
Anna

Bo med barn sa...

Tusen takk for koselig hilsen:) Nå skal jeg se litt nedover i bloggen din. Masse fine bilder:)

Ønsker deg en fortsatt fin helg.

Hilsen Lena:)

SOFIE sa...

IKEA hjärntvättar *fniss* Har också den lampan, fast i svart, vill ha kromad med :-D Superfina till underbart pris!

Kram Sofie

Lise sa...

Jag har också den skrivbordslampan från Ikea, fast svart, och är supernöjd med den :)